ihmisinä. Jännitystä voi purkaa pyytämällä naista ohjaamaan miehen käsiä. Psykologiset tutkimukset ovat todenneet, että naiset kokevat punaisen tekevän miehistä vaikutusvaltaisia, hyvännäköisiä ja seksuaalisesti kiinnostavia. Kuitenkin suurin osa naisista toivoo, että mies tekisi useimmin aloitteen. Naisen mielestä pienet ritarilliset eleet ovat tie hänen sydämeensä. Katso naista suoraan silmiin. Romantiikkaa ei voi olla liikaa! Naiselle kokkaaminen kertoo siitä, että haluat omistaa hänelle aikaasi ja vaivojasi. Nainen nauttii korvillaan ja haluaa kuulla, miltä hän tuntuu, miksi juuri hän. Kyselyyn osallistui kaikkiaan 6000 miestä ja naista. Kannattaa myös kokeilla seksilelujen shoppaamista yhdessä. Ole välittävä ja tunteikas. Aamuseksissä on omat niksinsä.

Seksikertomukset mitä nainen haluaa mieheltä - Mitä nainen haluaa mieheltä

Miehet ovat luonnostaan ratkojia, mutta naiset etsivät monesti vain henkilöä, joka kuuntelee heidän ongelmiaan. Näin tiedät, mitä hän haluaa. Naiset haluavat ottaa uudet suhteet miehiä hitaammin. Naiselle on tärkeä tuottaa miehelle nautintoa, ja sama tulisi toimia toisinkin päin. Suuseksissä miesten yleinen virhe on liika rajuus, ilmenee kyselystä.

Videos

Sex on the porch. Älä yritä muuttaa naisten maailmaa. Ritarillisuus on aina hyvä. Jos tunnet, että hetki on lähellä, vaihda asentoa tai lopeta hetkeksi. Hyväile naista ja pyydä häntä kuvailemaan, miltä se tuntuu. Naiset nauttivat miehistä, jotka panostavat yleiseen ilmeeseensä, kuten vaatetukseen. Tarkoitus on, että kummallakin on hauskaa! Ruoan ei tarvitse olla mitän ihmeellistä, ja raskas viiden ruokalajin mättö voi pilata seksiaikeet. Lista tulee tässä:. Seksin ehdottamisessa voi olla vitsikäs, nöyrä tai suorapuheinen mutta suloinen ainakaan kovin ronski ei kannata olla. Heille henkinen yhteys, romantiikka ja ymmärretyksi tuleminen ovat yhtä tärkeitä seikkoja kuin seksi. Tärkeintä on avoin keskustelu aiheesta ja pohtiminen, mitä asialle voi tehdä, jos se on jatkuvaa. Huomaa myös ei-verbaaliset vihjeet, kuten henkäily ja äntely. He eivät ole tällöin valmiita odottamaan ikuisesti miehen sitoutumista. Opi, mitä hän haluaa sängyssä. Lähestulkoon kaikki miehet huolehtivat varustustensa koosta turhaan. Jos haluat nopeuttaa tuhmia kokeiluja, anna hänelle tunne, ettei häntä tuomita. Toisaalta Santalahden mukaan parisuhdekeskustelut voivat olla monelle miehelle piinallisia. Naisillakin on seksifantasioita, ja ne ovat usein tuhmia ja luovia. Aluksi kannattaa katsoa, miten nainen reagoi läheisyyteesi.